Páginas

miércoles, 2 de julio de 2014

FESTA DE CLOENDA DE TEMPORADA DEL C.E. FABRA I COATS


Els passats dies 6 i 7 de juny va tenir lloc la festa de cloenda de la temporada 2013-2014 del nostre club. Durant la jornada, jugadors, monitors i famílies aprofitarem per intercanviar opinions i coneixe'ns millor  envoltats per un gran ambient esportiu i d'esbarjo.


Tant  els nostres equips com aquells als que s'enfrontaven ens van fer gaudir de bon futbol al temps que ens obsequiaren d'una magistral lliçó d'esportivitat. En definitiva, germanor i un agradable àmbient festiu com mai haguessim pogut imaginar.


Acabats els partits, els jugadors, famílies i convidats es vàren anar apropant a la nostra carpa on, al marge d'informar-se, també van poder ser partíceps d'una butifarrada popular acompanyada d 'aigua i begudes que gratuïtament se'ls va oferir gràcies a REFRESKCAT.

Entre partit i partit, la junta del nostre club va tenir l'oportunitat de parlar amb el nostre alcalde, senyor Xavier Trias i Vidal de Llobatera, el qual va lloar la tasca del nostre club i l'acceptació rebuda pel barri. 



 
Durant la breu conversa mantinguda, es va comprometre a trobar un camp de fútbol per al nostre club en algun dels terrenys del nostre districte així com també instal·lacions cobertes, oferint-se a implicar-se personalment, en el cas de ser necessari.

Noves inscripcions i creació d'altres seccions esportives.

Un cop acabat el torneig es va informar a les families de la propera creació d'un camp de fútbol sala dins del recinte de l'àntiga fàbrica, facilitat pel Districte de Sant Andreu que, en paraules del seu gerent senyor Salvador Coll Artés, estarà llest i apunt per al proper mes de setembre coincidint amb l'inici de temporada.


Al finalitzar els partits, més de 500 persones, entre amics, socis, jugadors i famílies assitiren al lliurament de medalles que, per part del nostre president, es van donar a tots els participants entre aplaudiments.



Altres temes dels que es van parlar durant aquests dies va ser la ubicació de la seu del nostre club al Casal de Barri de Sant Andreu, com també del compromís del regidor del districte de Sant Andreu, senyor Raimond Blasi i Navarro, de tractar de trobar un espai cobert.

Tot i així, la propera temporada s'obre amb la incorporació d'una nova secció de patinatge i altra de petanca, que no és altra cosa que l'inici d'un projecte, social, lúdic i esportiu molt més ambiciós pel qual estem disposats a lluitar de valent.

VISCA SANT ANDREU I VISCA EL CLUB ESPORTIU FABRA I COATS!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario