Páginas

jueves, 29 de mayo de 2014

COL·LABORACIÓ AMB ELS SERVEIS SOCIALS DE L'AJUNTAMENT I CÀRITES

Com sabeu estem vivnt els moments més difícils de la història recent, tant és així que moltes famílies fan mans i mànigues per arribar a fi de més, essent especialment preocupant la situació del molts infants que gairebé només fan un àpat al dia. 

Aquesta crua i trista realitat ens va encoratjar a ajudar, en la mesura del que és possible i atenent a la nostra modesta econòmia, a ajudar a aquelles famílies a les que les era totalment impossible assumir la reduïda quota del nostre club per practicar futbol. 

Els que ja formeu part del nostre club sabeu que ja des del primer moment de la refundació del Club Esportiu Fabra i Coats, es vam marcar uns objectius molt concrets:

  1. Apropar l'esport a tothom.
  2. Fer que la situació econòmica no fos un problema a l'hora de fer una disciplina esportiva.
  3. Educar en valors i hàbits saludables.
  4. Fomentar la participació, solidaritat i compromís, de tots cap a tothom.

Per això ens va satisfer molt poder incorporar a aquells nens i nenes, les quals sense el nostre club probablement no haguessin pogut practicar cap esport al nostre districte, i això ens ha fet sentir quelcom semblant al que diu un altre gran club de la nostra ciutat "Som més que un club". Tot i així malauradament encara no podem donar resposta a la creixent demanda del nostre districte per incorporar nous jugadors o altres disciplines esportives, ens al contrari ja que aviat veure'm com perdem un dels nostres camps de fútbol i encara no tenim cap solució a aquest problema tot i les reiterades converses mantingudes amb l'Ajuntament. El temut resultat... doncs  que la propera temporada no puguem donar cabuda a 50 nens dels que integren els nostres equips.

Crec és important que sapigueu que en diferents converses amb la regidoria de Sant Andreu, vam exposar la necessitat de disposar d'un espai tancat al recinte de l'antiga fàbrica de la Fabra i Coats, i tot i que ja fa molts mesos, gairebé un any, malauradament encara no disposem de cap espai adequat dins d'aquest complex febril. 

Resulta curiós, per no dir surrealista que entitats, unes que no són del barri i, altres que fan activitats puntuals al llarg de l'any, disposin d'amplis espais en algunes de les naus que es troben dins el recinte sense cap problema i de forma quasi instantània. 

Us convidem a entrar al recinte on gaudireu de l'espectacle d'espais buits, adormits, aletargats la majoria del temps, la majoria dels quals només reviuen en determinades dates assenyalades, mentre que el nostre club amb una proposta diària i continuada,  ha de resignar-se i acceptar l'argumentació de falta d'espais o la impossibilitat d'oferir altres que, se'ns diu, estan afectats per una possible futura construcció d'habitatges. Potser és que no agradem o no fem per a ells una activitat prou important en comparació a la resta, però fins i tot acceptant aquestes postures resulta incomprensible com altres entitats disposen d'aquests espais malgrat la seva esgrimida excusa de l'esmentada afectació.

Curiosa paradoxa que és torna incomprensible a la vista dels fets. No obstant encara tenim esperança de disposar a temps d'un camp que ens permeti continuar amb la totalitat dels nens que juguen al nostre club, com també de disposar, en atenció al sentit comú, d'un espai adequat al recinte, si no i com diria algú o ocupem la Plaça Orfila i algun altre espai tancat, o com va succeir al 1986 al poble de Ko Panyee quan uns nois per falta de camp de futbol ho van construir al mar, nosaltres haurem de dibuixar les línies a la Plaça de Can Fabra i col·locar les porteries.





No hay comentarios:

Publicar un comentario