Páginas

lunes, 25 de noviembre de 2013

Crònica del partit de la categoria infantil del C.E.Fabra i Coats contra Escolàpies de Llúria.

Partit molt treballat el passat dissabte al camp del Escolàpies de Llúria.

Avui amb l'estrena de l'equipació nova, a les 11.30 del matí els nois del Infantil de C.E.Fabra i Coats s'han posat a mida contra el infantil de l'Escolàpies de Llúria.

L'equip s'ha posat 0-1 a favor en poc menys dels 5 minuts inicials, tot i que es podria haver marcat molt abans gràcies a l'actuació del porter local. El Fabra i Coats estava responent bé a les ofensives locals, però just en una pèrdua de pilota al mig del camp ha suposat l'atac que ha fet empatar l'equip local i amb aquest resultat s'ha anat a la mitja part.
 Durant la segona part en una pilota penjada amb la mà del porter que ha anat més enllà del mig del camp ha arribat el segon gol local, un jugador del C.E. Fabra i Coats ha rematat la pilota amb la intenció de tallar-la i la mal entesa amb el porter ha acabat dins de la xarxa.
 L'equip ha estat pacient i ha estat buscant ofensives molt clares per empatar fins que a una jugada s'ha creat una situació d'inferioritat numèrica pel porter local i ha suposat l'empat pel C.E. Fabra i Coats.
Les ofensives que marcava el joc del equip s'ha acabat traduït en una situació igual que el segon gol i l'equip s'ha posat per davant del marcador per segon cop en el partit quan faltaven poc menys de 5 minuts pel final del partit. Aquest moment ha sigut clau pels locals que han demanat temps mort i han volgut jugar amb 5 jugadors de camp per trobar alguna situació per empatar.
 Els jugadors del C.E. Fabra i Coats han aguantat bé la defensa zonal que suposava estar en menor nombre de jugadors de camp i al robar una pilota al mig del camp ha suposat marcat el gol del 2-4 a porteria buida.
L'equip ja suma 4 victòries i només 1 partit perdut i esperem que segueixi manant la classificació en les pròximes jornades.