Páginas

domingo, 19 de enero de 2014

CET 10 Icària - C.E. FABRA I COATS. lliga infantil.

Es presentava un partit difícil el passat divendres a les 18h. L'equip local  l'anterior temporada va quedar subcampió de Barcelona en la lliga de pre-infantil i exercia com a clar candidat a la victòria del duel contra l'equip Infantil del C.E. Fabra i Coats. També es sap que van portar a jugar a nens que estan dins de la federació catalana de futbol sala a l'equip del CET10, però com estudien en aquella escola tenien la fitxa en regla per jugar amb l'equip.
Tot i haver quedat com a 1ers en la primera lliga, aquesta segona lliga l'equip ha estat seleccionat junt amb molts altres equips. Tot ells han sigut els millors de la primera lliga i donarà un punt més de dificultat afegida.
El partit va començar amb un xoc de forces brutal, dos equips movent la pilota d'un costat a l'altre i tenint més opcions de marcar pels visitants que pels locals. La defensa treballada i evitant mals pitjors en situacions compromeses van fer que les oportunitats de contraatacar siguessin molt més clares pels visitants que pels locals. Tant equilibrat està el partit que a la mitja part es va anar amb 0-0 al marcador.
La segona part encarava la decisió final de qui s'emportava els 3 punts, si es reparteixen o si els punts es quedaven al camp local. El nostre equip no abaixava l'esperança d'avançar-se al marcador fins en una acció de joc col·lectiu des de un tir de fora l'àrea va significar el 0-1. aquest va ser el moment que va canviar el partit, l'equip local arriscava més por empatar i el nostre equip va marcar el 0-2 i el 0-3 en molt poca estona. Els locals en tot moment seguien buscant la manera de poder capgirar el partit i des de una falta enmig del camp van estavellar la pilota a la creueta. Aquest fet va donar un toc d'atenció a l'equip i van atacar per aconseguir el 0-4 a falta de 2 minuts pel final.
Finalment en una acció de contraatac pels locals van poder marcar el gol d'honor però no va arribar a significar gaire perquè quedava només 1 minut per acabar el partit.
Per últim cal destacar el treball de l'equip en un partit de futsal amb molt de seny i cap, que va saber jugar el partit en tot moment i no es van deixar emportar per les emocions de les situacions del partit.