Páginas

sábado, 14 de diciembre de 2013

Tancament de calendari de la primera fase del Infantil del Club Esportiu Fabra i Coats.

Els últims dos partits de la lliga de la primera fase del calendari han acabat amb victòria. El primer es va jugar a les 9 del matí prop de plaça espanya i el resultat va ser de 3-7 per als nostres nois.
Ahir es va poder jugar l'últim partit de la lliga de la primera fase contra l'Associació Esportiva Gitana d'Hostafrancs. El partit va ser força singular, enmig d'un bon caliu dels pares i del joc que oferien els nens, el partit es va quedar amb el resultat de 10-1 favorable pel nostre equip. El partit es va anar tirant endavant a mesura que l'equip marcava gol fins posar-se a la diferència de 9-0 a favor. Al final es va conseguir el preu de la victòria per l'equip contràri que posava moltes ganes i a la sortida d'un còrner enmig de molts rebots es van poder estrenar marcador l'equip visitant. En aquell moment tot el camp picava de mans ja que l'equip contràri havia sigut un rival molt singular i que s'havia ficat a tota la gent a la butxaca desde un bon principi. L'equip al veure que havia fallat en aquest sentit, només començar de nou el joc va llençar l'atac del 10-1 i amb això va acabar el partit.

Cal felicitar tot l'equip per la gran primera volta de la lliga ja que ha acabat amb 45 gols a favor i 16 en contra, per tant campions de la lliga de la primera fase de la nostra lliga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario