Páginas

jueves, 14 de marzo de 2013

Com a President del Club Esportiu Fabra i Coats, vull donar-vos la benvinguda a la nostra web on els socis podreu informar-vos de tota l’actualitat i esdeveniments de la nostra entitat.
La pàgina web del Club Esportiu Fabra i Coats, ofereix tots els serveis que com a soci necessiteu:
Noticies, partits, seminaris, conferències, incidències, calendaris, trofeus, etc. Així com la possibilitat d’inscriure-us o participar en les diferents activitats. El nostre objectiu es convertir aquest espai en un lloc de referència indispensable per conèixer el dia a dia del nostre Club Esportiu.

Alfons Barti i Borrell
President Club Esportiu Fabra i Coats
Ir a tu lista de blogs

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. Ara més que mai en una situació de greu crisi econòmica on moltes famílies pateixen grans dificultats per arribar a la fi de mes, on poc a poc i sense adonar-nos hem perdut no només el treball i l'estat del benestar que havíem assolit amb prou esforç, sinó també els valors humans que havíem aprés dels nostres pares, ens il·lusiona un projecte cultural i esportiu com aquest club.
    L'aposta per apropar l'esport i els hàbits saludables al nostre jovent, la preocupació per omplir el buit que pateix la gent gran en el seu aïllament quotidià, el sedentarisme i la manca de solidaritat, i sobretot el fet d'oferir un conjunt d'activitats i pràctiques a tothom amb independència d'un determinat poder econòmic, fa del Club Esportiu Fabra i Coats quelcom més que una entitat esportiva. Es configura així com un eix vertebrador del teixit social, obert, participatiu i de qualitat on l'important són les persones i les actituds individuals d'aquells que volen formar part d'aquest projecte.

    Per això només puc que felicitar als socis fundadors d'aquest projecte, que confíem sigui la llavor d'actes iniciatives similars. FELICITATS

    ResponderEliminar